Trainer Remon van Schoonhoven gaat op voor vijfde seizoen KCVO

KCVO en Remon van Schoonhoven zijn nog altijd uitermate tevreden met elkaar, waardoor het contract van de hoofdtrainer tussentijds met een jaar is verlengd. Het betekent dat de Epenaar tot medio 2024 aan de Vaassense club uit de Derde Klasse verbonden blijft en hij komende zomer begint aan zijn vijfde seizoen op sportpark De Egelbeek.

Toen het bestuur dit meldde aan de selectie, ging er in de kleedkamer spontaan een luid gejuich op. Het tekent het enthousiasme dat er bij de partijen is om de samenwerking voort te zetten. De direct betrokkenen zien dat er in spreekwoordelijke zin nog altijd rek in de groep zit en de toch al jonge, gretige selectie binnenkort wederom vanuit de eigen jeugd nieuwe aanwas krijgt. Daarmee zijn alle ingrediënten aanwezig om tot een verlenging van het contract te komen.

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina