Volleybalsters Kenia lunchen in Epe

EPE - Het team van Kenia dat deelneemt aan de wereldkampioenschappen in ons land werd op het gemeentehuis ontvangen voor een lunch. Die werd aangeboden sdoor het colege. Epe is gastheer voor dit team.

Vaassenaar Fred Rijkcenberg begeoleidt de formatie 24/7 en wees de ploeg ook de weg in het Eoer gemeentehuis. Burgemeester Tom Horn sprak e formatie toe samen met de portefeuillehouder sport. De leider van het team zei aangenaam verrrast te zijn door de wijze waarop volleybal in Nederland wordt bedreven en vooral ook door de gastvrijheid. Kenia is op het WK uitgenodigd om ervaring op te doen. Van Nedertland werd in de eerste wedstrijd met 3-0 verloren maar men denkt punten te vergaren tegen teams die minder sterk zijn om zo de tweede ronde te bereiken. 

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina