Paul van Vliet in Kulturhus Epe

Op zaterdag 10 december  treedt Paul van Vliet weer in Epe op. Zijn optreden in 2021 moest vanwege corona worden afgezegd. Maar dit jaar ziet het er gelukkig veel beter uit.

In mei 2018 speelde Paul van Vliet zijn allerlaatste grote show,  maar nu keert hij af en toe terug op het toneel als schrijver.
Hij leest ook dit keer wat voor uit zijn nieuwste boek Heimwee naar Morgen, dat vorig jaar is verschenen, en vertelt er om heen.

Hij vertelt zijn verhalen in de intimiteit van de zaal van Kulturhus Epe en laat zich op een zeer persoonlijke manier kennen.
Zonder hulpmiddel, alleen met zijn zo herkenbare stem.
Heel dichtbij en interactief met zijn publiek.

Daarnaast zal hij samen met Cees Labeur, vriend en vertrouwd interviewer, herinneringen ophalen aan zijn lange ervaring met het theaterleven.       

Locatie Kulturhus Epe, Stationsstraat 25, Epe.
De voorstelling begint om 20.00 uur. Kaartverkoop via www.cultureelplatformepe.nl.
Losse kaarten bij VVV Epe.

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina