Nic Dusink nieuwe gemeentesecretaris Epe

Met ingang van 1 februari 2023 wordt Nic Dusink (61) de nieuwe gemeentesecretaris / algemeen directeur van de gemeente Epe. Het college van burgemeester en wethouders heeft hem op 22 november 2022 benoemd. Hij volgt Boudewijn Marinussen op die sinds maart 2022 interim gemeentesecretaris is.

Nic Dusink is op dit moment gemeentesecretaris in de gemeente Brummen. Daarvoor was hij onder andere gemeentesecretaris in de gemeente Westerveld.

Burgemeester Tom Horn: “Met de heer Dusink krijgen we een ervaren en enthousiaste gemeentesecretaris. De komende jaren gaat hij samen met medewerkers en bestuur verder bouwen aan een organisatie die nauw verbonden is met de samenleving en die dienstverlening voorop stelt.”

Nic Dusink: “Ik verheug me erop om in Epe te beginnen en samen met het bestuur en de collega's verdere stappen voor Epe te zetten.”

De gemeentesecretaris is de belangrijkste adviseur van het college en het hoofd van de ambtelijke organisatie.

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina