33e Kerstmarkt op het voorplein van kasteel Cannenburch in Vaassen!!

Op vrijdag 9 december, zaterdag 10 december en zondag 11 december wordt midden in het dorp Vaassen het voorplein van kasteel Cannenburch weer vrijgemaakt voor de 33ste editie van de jaarlijks terugkerende Kerstmarkt. Wat fijn dat het weer kan. Alles zal weer uit de kast gehaald worden om de vele bezoekers het naar hun zin te maken. Deze ideale locatie met volop sfeerverlichting zorgt voor een sprookjesachtige beleving. Ook de kramen met kerst gerelateerde artikelen en lekkernijen, het optreden van koren en muziekgroepen,

plus de hartverwarmende bijdrage van de plaatselijke verenigingen, inclusief een heuse kerstman en kerststal, dragen bij aan het succes van dit fantastische winterevenement.

Ruim 80 kramen en stands verwachten we dit jaar, dus veel te zien en te bekijken!

Hierin vindt u een ruim aanbod aan producten die passen bij de koude wintermaanden en Kerst. Te denken valt aan sieraden, warme handschoenen mutsen en hoedjes, schapenwol vesten en sloffen, woondecoratie, tuindecoratie, kaarsen, kerstkransen, kerststollen, vogeltaarten en kerstkaarten.

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Wat te denken van een heerlijk kopje cappuccino met apfelstrudel in restaurant Bij Maarten in ‘t Koetshuis (op het terrein).

Op de markt kunt u terecht voor een beker glühwein, wafels, oliebollen, ouderwets snoep en bonbons, bloedworst en balkenbrij, broodje worst, een lekker patatje, heerlijke gevulde Engelse pie’s, kazen en worst, Indische hapjes en saté, broodje beenham en een kopje koffie of een drankje in de verwarmde horecatent. Bij diverse kramen zijn er kleine proeverijen van de producten die te koop aangeboden worden.

Natuurlijk ontbreekt de kerststal niet! Deze is te vinden in de tent waar ook bloedworst en balkenbrij wordt verkocht door de leden van Stichting Martinus Toren.  

De kerstman heeft een eigen huisje gekregen waarin hij te vinden is, of hij loopt rond op het terrein om een kleinigheidje voor de allerkleinste kinderen uit te delen.

Op het nostalgische podium treden regionale koren en muziekgroepen op.

Het gehele terrein is bestraat en voor rolstoel toegankelijk (het kasteel is niet toegankelijk voor rolstoelen). Het kasteel is ook geheel in Kerstsfeer en is bereikbaar via een trap en in het kasteel zijn ook diverse trappen.

Het gehele terrein wordt sfeervol aangelicht. Kortom uw bezoek aan de kerstmarkt in Vaassen is zeker de moeite waard!!!

OPENINGSTIJDEN

vrijdag       9 december van 13.00-22.00 uur

zaterdag   10 december van 11.00-22.00 uur

zondag     11 december  van 11.00-17.00 uur.

Toegangsprijs kerstmarkt vanaf 12 jaar is slechts € 3,- 

Combitickets voor Kerstmarkt & kasteel Cannenburch vooraf te reserveren via www.glk.nl/cannenburch

Alle imformatie is te viinden op de site www.kerstmarktvaassen.nl

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina