Geslaagde bijeenkomst voor jubilerende echtparen

De gemeente Nunspeet is gestart met een nieuw initiatief: alle echtparen die 50 jaar getrouwd zijn, worden uitgenodigd voor een gezellige bijeenkomst. Geen individueel bezoek meer van de burgemeester, maar een gezellig samenzijn om bij te kletsen met de burgemeester en andere jubilerende echtparen.

Afgelopen dinsdagmiddag werden echtparen die tussen juli en september in 1972 in het huwelijksbootje stapten, welkom geheten door burgemeester Blom in De Hoeve in Nunspeet. Velen gaven gehoor aan de uitnodiging. Eerst was er koffie met gebak en daarna wat te drinken. Terwijl de jubilerende echtparen genoten, sprak de burgemeester mooie woorden, stelde zij diverse vragen, deelde allerlei weetjes en volgde een fraaie opsomming van allerlei gebeurtenissen van het jaar 1972. Alle bruidsparen werden van harte gefeliciteerd en keerden met twee toegangskaarten voor het Noord-Veluws Museum weer huiswaarts.

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina