Jenaplanschool Heerde ontvangt leskist Fairtrade

Jenaplanschool Heerde gaat aan de slag met een leskist over Fairtrade. De leskist is bedoeld om de leerlingen, en via hen de ouders bewustwording bij te brengen over het belang van Fairtrade. 

Op woensdag, 28 september j.l. ontving de Jenaplanschool Heerde als 1e basisschool in de gemeente Heerde de leskist Faitrade. Kees de Blok en Albert Roskam van de werkgroep Fairtrade overhandigden de kist aan Mariël Bastiaan en Ilse Tellegen. 

De school gaat de kist o.a. gebruiken in de Fairtrade-week van dit jaar, die wordt gehouden van 29 oktober tot 5 november a.s.

De Jenaplanschool is de 1e Fairtrade-school in de gemeente Heerde. Na de try-out op deze school is de leskist ook beschikbaar voor andere basisscholen. 

De werkgroep Fairtrade Heerde heeft de leskist in bruikleen van de Fairtrade werkgroep van de gemeente Hellendoorn. Wanneer dit initiatief aanslaat wordt overwogen om zelf een leskist aan te schaffen.

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina