Omleiding verkeer Nijverheidsweg

 

Als voorbereiding op de herinrichting van de stationsomgeving worden er momenteel kabel- en leidingwerkzaamheden uitgevoerd in het gehele gebied. Deze werkzaamheden veroorzaken de aankomende periode verkeershinder. Er wordt geprobeerd de werkzaamheden zoveel mogelijk uit te voeren zonder wegen af te sluiten, maar dit is niet te voorkomen.

 

In week 40 (3-7 oktober) vinden er werkzaamheden plaats in de bocht Nijverheidsweg-Industrieweg.

Dit deel van de weg is die week afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het verkeer – en dus ook het openbaar vervoer – wordt omgeleid via de Industrieweg-Kienschulpenweg (en andersom). Voor aanwonenden blijft de woning bereikbaar.

 

Op www.nunspeet.nl/stationsomgeving staat alle informatie rondom de Stationsomgevingen kan iedereen zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina