BELEEF DE BLUES OP 22 APRIL IN DE HEERD

 Vrijdag 22 april 2022 hoor je in Dorpshuis De Heerd in Heerde niet alleen geweldige bluesklanken maar eet je daarbij ook food for the soul! En er is nog meer te beleven in de foyer want je kan er een Fraterbiertje proeven en leren hoe je zelf een gitaar maakt.  

Foyer

In de foyer van Dorpshuis De Heerd kan je vanaf 19:00 uur genieten van je hamburger of spareribs terwijl de Little Boogie Boy Blues band je bedient van een goede pot muziek. Het publiek wordt muzikaal verrast door Little Boogie Boy. Chicago en Mississippi blues, sappige soulballads, swingende shuffles, funky New Orleans blues zijn enkele stijlen die worden gebracht. Een setlist ontbreekt, de reacties van het publiek bepalen de richting van het repertoire. Elke avond is anders bij de Little Boogie boys.

In de foyer zal ook Cigarbox Henri zijn opwachting maken. Hij bouwt gitaren van sigarendoosjes en zal demonstreren hoe dat moet en welke bluesklanken je uit zo’n gitaar kan halen.

De keel moet ook gesmeerd worden en de bar van De Heerd bedient je natuurlijk graag. Daarnaast is het mogelijk om lokaal bier te proeven: de Fraterbierbrouwers zullen aanwezig zijn om je hun Fraterbiertjes te laten proeven.

En wil je nog meer weten van blues? Haal dan een krant bij de mensen van de Blueskrant. Zij verzorgen de invulling van de avond en kunnen je al het laatste nieuws vertellen uit de wereld van blues!

Theaterzaal

Met zes man sterk bezorgen de mannen van Leif de Leeuw band een show met vlammende gitaarsolo’s, twee duellerende drummers en scheurende hammond sounds in de theaterzaal van De Heerd. Improvisatie en sterke verhalende songs staan centraal.
De band heeft in tien jaar een internationale reputatie opgebouwd met tours door heel Europa, Amerika en China. De Leif de Leeuw Band is dé southern jam band van Europa. Leif is zeven keer op rij uitgeroepen tot beste blues rock gitarist van de Benelux en Sem Jansen is winnaar van het tv-programma ‘Hit the Road’.

“Hear the blues is dus niet alleen horen, maar ook de blues beleven in Heerde!”

Informatie

Tickets kosten €20,- en voor € 10,- koop je een food-ticket. Tickets zijn te koop in Dorpshuis De Heerd (Griftstraat 8, Heerde) en online via dorpshuisheerde.nl/theateragenda. De foyer gaat open vanaf 19:00 uur. Parkeren gaat het beste aan de Marktstraat, loop dan langs de Van Meursweide naar Dorpshuis De Heerd.

Hear The Blues in de Heerd is een samenwerking van Visit Heerde met De Blueskrant en wordt gesponsord door Kole makelaars.

Volg Hear The Blues op Facebook om op de hoogte te blijven! @heartheblues

Foto Little Boogie Boys Band door Leo Gabriels

Meer informatie:

Visit Heerde is de gastheer- & marketingorganisatie voor Heerde, Veessen, Vorchten en Wapenveld en geeft toeristische informatie aan recreanten en toeristen en maakt producten als plattegronden, fietskaarten en organiseert evenementen die de beleving van Heerde vergroten en de lokale economie stimuleren.

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina