Wandelen door mooi duinengebied

Overal waar het mooi is kan het druk zijn. Zo ook in de Schoorlse duinen. Maar als je voldoende conditie hebt of die wilt gaan opbouwen kies dan voor de rustige 23km lange rode route, die je over de hoogste duinenrij (hoogste punt 57m) van het duingebied voert. Vanwege Corona-tijd moet je nu wel zelf voldoende eten en drinken meenemen voor onderweg. Maar verder is het alleen maar genieten van het gevarieerde hoog-laag landschap met uitzichten over zandvlaktes en heidevelden tegen de donkere dennenbosranden. Wil je echt je huidige conditie testen, neem dan de trap naar het hoogste duin direct bij het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer.

Ga voor meer informatie en de route op de kaart naar: staatsbosbeheer.nl

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina