Elfstedenpad door Friese landschap

De Elfstedentocht, ook wel de tocht der tochten genoemd is vertaald naar de wandelversie van 283km. Waarbij je de Elfsteden aandoet en door het heerlijke fris Friese landschap loopt. Het Elfstedenpad biedt je alles: water, heuvels, bossen, houtwallen en coulisselandschap. Onderweg leidt de route je via een rondwandeling langs de bezienswaardigheden van de steden. Andere hoogtepunten op de route zijn het Slotermeer, het oude stadhuis van Bolsward, kaatsstad Franeker en natuurlijk de prachtige vergezichten over de Waddenzee en over het IJsselmeer. Echt iets voor deze zomer zou je zeggen.

De combinatie van natuur, cultuur, beleving en historie staat centraal bij het Elfstedenpad. En je kunt zelf bepalen waar je wilt starten en eindigen. Overnachten in een van de elf historische Friese steden maakt de belevenis compleet.

Ga voor meer informatie en de beschrijvingen van de 16 etappes naar: friesland.nl

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina