Hoe dichter in Dordt, hoe mooier het wordt

DORDRECHT - Het is een aanrader om bij het verkennen van Dordrecht prioriteit te geven aan een varende presentatie. Sirio Barone brengt je  oog in  oog met de voornaamste bezienswaardigheden.

Dat geldt met name wanneer je je toevertrouwt aan een gids als Luuk Friebel . Hij is een telg uit een bekend Dordts geslacht van mensen die blauw bloed hebbem. Niet door een adelijke relatie ,maar door hun innige band met het water. Luuk studeert binnenkort af en schaart zich dan in de familietraditie. Hij  wijst ons aamn boord van een gerieflijke boot onder meer op de bekendste Dordtenaren uit de geschiedenis. Een onvergetelijke excursie die we iedereen kunnen aanbevelen.

Telefoon 06-262 00 236

Info@si-barone.nl

www.si-barone.nl 

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina