Rhodos brengt je in Middeleeuwse sferen

Wanneer krijg je de kans om even terug naar de Middeleeuwen te gaan? Door een stad te struinen die historie ademt? En tegelijkertijd te genieten van supermoderne voorzieningen? Die kans heb jij dit najaar! Kies voor een retourtje naar de Middeleeuwen en vlieg in 3 uur naar UNESCO Werelderfgoed  Rhodos Stad.

Bij aankomst loop je door de gigantische stadsmuur en heb je alle tijd om van pittoresk straatje naar pittoresk straatje te lopen en overal verstelt te staan van alle bruisende terrasjes. Tot ver in oktober geniet je op het eiland van heerlijke temperaturen. Zo kun jij tijdens jouw stedentrip ook een plons maken in de vijftig tinten blauwe zee rondom dit eiland. En vergeet niet het lekkerste souvenir mee naar huis te nemen! De honing van Rhodos wordt vaak gezien als de beste honing ter wereld. En dat is direct een leuke tip voor een excursie tijdens jouw reis: het Bee Museum. In het museum kun je zien hoe de honing van korf verwerkt wordt tot allerlei heerlijkheden, zoals de zoete en gezonde reep Melekouni.

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina