landelijke slingerwegen  tijdens een ruige route langs de kust.

landelijke slingerwegen tijdens een ruige route langs de kust.

Causeway Coastal Route is indrukwekkend

De Ierse Causeway Coastal Route staat bekend als één van de mooiste ter wereld. Wie ze ooit heeft gereden komt niet los van de herinneringen eraan. 

Ze buigt om de noordoostkust van Belfast Lough naar Lough Foyle in het graafschap (County) Derry Londonderry. Indrukwekkende kliffen, kristalheldere watervallen en kasteln springen in het oog.  Voorbijn Gobbins-klifwandeling meesterlijk prestatie van edwardiaanse bouwkundem door Glens of Antrim naar het geologische wonder van Giant's Causeway. Een overblijfsel  uit een reuzestrijd met 40.000 basalten  pilaren. Een samensmelting van volksverhaal en lava. Een rit met spectaculaire uitzichten.

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina