Noord-Vancouver in de etalage

Noord-Vancouver in de etalage

North Vancouver voor fijnproevers

Sinds de introductie van de Shipyard Commons is North Vancouver snel een must-try bestemming geworden voor fijnproevers. Volg een culinaire tour langs de North Shore en bekijk enkele van deze nieuwe restaurants:

EDGEMONT
bufala
Vancouver's North Shore verwelkomde eind vorig jaar Bufala Edgemont, de zusterlocatie van het Italiaanse restaurant Bufala in Kerrisdale. Het barmenu omvat een indrukwekkende wijnkaart, een mix van klassieke en eigentijdse cocktails, lokaal ambachtelijk bier van de tap, amaro en grappa en een zelfgemaakte limoncello met rozemarijn. Het authentieke Italiaanse menu van Bufala Edgemont bevat items zoals beenmergpizza, spaghetti "Puttanesca" en arancini.

LAGERE LONSDALE
Farina a Legna
Dit informele, intieme Italiaanse restaurant liet zich voor zijn menu inspireren door de houtoven, die volgens het restaurant 'het hart' van hun keuken is. Het menu is ontworpen om gedeeld te worden in familiestijl, met een selectie van antipasti, risotto, pasta en pizza. Het restaurant biedt lokale seizoensingrediënten en specialiteiten uit Italië.
KOKORO Tokyo Mazesoba
Kokoro's North Van-eetcafe is de tweede Metro Vancouver-locatie van de franchise, die eind vorig jaar zijn deuren opende. De populaire Japanse keten is in 2013 in Tokio, Japan gemaakt en is sindsdien wereldwijd populair geworden. Het restaurant serveert "zielloze" Japanse ramen die worden geleverd met alle bevestigingen, inclusief verse sobanoedels die dagelijks in eigen huis worden gemaakt.

SCHEEPSWERF GEMEENSCHAPPELIJKE
JOEY Shipyards
Joey Restaurants opende onlangs zijn nieuwste locatie op de Shipyard Commons. Dit is Joey's achtentwintigste opening, met een ongeëvenaard uitzicht op het water en de stad, een open theaterkeuken, een wrap-around loungebar en twee patio's. Het gebouw is 6000 vierkante voet met een gastcapaciteit van 393 grootmogol. Het menu blijft klassiek "Joey" en blijft zijn universeel geliefde Happy Hours aanbieden.
Voorzieningen aan zee
Seaside Provisions maakte afgelopen zomer deel uit van de renovatie van Shipyard Commons en is het officiële restaurant van het nieuwe Seaside Hotel. Het restaurant richt zich op kleine bordtapas en lokaal geproduceerde regionale creaties. Het serveert brunch en diner en heeft een spannende lijst met op maat gemaakte cocktails.
Geplaatst in :Laatste verhaalideeën
Auteur: Sofia Laratta | Communicatie assistent

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina