Historie en landschap beconcurreren elkaar

Historie en landschap beconcurreren elkaar

Stirling: kleine stad met enorme historie

Stirling, een kleine stad met een enorme geschiedenis, hoeft niet onder te doen voor de grotere steden voor wat betreft historische attracties en spectaculaire landschappen. Dan hebben we het nog niet gehad over winkelen, plaatsen om te eten en evenementen.

GESCHIKT VOOR KONINGSCHAP

Vind uw weg door te kijken vanaf het platform op de bergtop van Stirling Castle en neem de uitzichten van de stad en het omliggende gebied in u op, net als de koningen en koninginnen van Schotland voor u deden. Vind de slingerende de rivier Forth en het prominente National Wallace Monument op de rand van de glooiende Ochil Hills voordat u noordoost kijkt naar de bergtoppen van Loch Lomond & The Trossachs

KRIJG DE SMAAK TE PAKKEN

Geniet van heerlijk eten en drinken tijdens uw korte vakantie in Stirling in vriendelijke pubs, gezellige cafés en bruisende restaurants. Bij de lokale boerenmarkten kunt u praten met lokale producenten en wat heerlijke verwennerijen vinden.

GA NAAR DE WINKELS

Als winkelen een belangrijk deel is van uw vakantie, dan hebt u geluk. Verken onafhankelijke boetiekjes in de historische omgeving van de Old Town en de Victorian Stirling Arcade. Ga naar The Thistles winkelcentrum voor top merken en winkelketens. Ongebruikelijk, het centrum was gebouwd rondom een 16de eeuwse gevangenis, bekend als de Thieves Pot. Neem een kijkje binnen en hoor, gratis, de verhalen van lang geleden.

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina