Wandelen langs een knusse theekoepel

Hartveroverend

Hartveroverend


Een knus theekoepeltje midden in een landgoed met een Engelse tuin, slingerende lanen, vijverpartijen en zelfs een moestuin. Hoe romantisch wil je het hebben? Landgoed De Colckhof, in Heino,ten oosten van Zwolle, stamt al uit de negentiende eeuw.

Ook de theekoepel is in die eeuw gebouwd. Hier kun je uitrusten terwijl je een concert te horen krijgt van diverse zangvogels. En mocht je nog van plan zijn om je geliefde ten huwelijk te vragen en een geschikte locatie zoeken… Over het landgoed gaat een wandelroute van 2,3 kilometer. De route is gemarkeerd met blauwe paaltjes en start vanaf de parkeerplaats aan de Hubertsallee (tussen de dorpen Heino en Laag Zuthem).

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina