Parelroute De Vliegende Hollander Terneuzen

Zeeland is als een grote oester met veel prachtige parels. Met de interactieve parelroutes ontdek je deze verborgen schatten. Soms zijn ze zo goed verborgen dat je ze alleen kunt vinden door goed te kijken, te luisteren en te doen. Ook hier ligt een parel verstopt. Volg de route met aanwijzingen ga mee op zoek naar de parel aan het water.

Startlocatie: VVV-inspiratiepunt Terneuzen, Noordstraat 62, 4531 GJ Terneuzen
Lengte route: 4.3 kilometer

Hoe werkt het?
Haal jouw parelroute kaartje op bij één van de VVV-inspiratiepunten in de buurt van de route (Terneuzen), bij Brasserie Westbeer (Scheldeboulevard 1) of Boekhandel van de Sande (Noordstraat 55). Open jouw parelroute in de Zeeland App. Download de route door rechtsbovenin op het pijltje te klikken. Ga naar de startlocatie van de route (het rode bolletje). Volg de route en ontdek meer over de omgeving. Beantwoord de vragen en verzamel letters. Aan het einde van de route kun je met deze letters een woord vormen. Heb je het woord goed? Ga met het laatste filmpje op je scherm naar de aangegeven locatie om jouw eigen parel aan het water op te halen. Verzamel ze allemaal!
Honden zijn (aangelijnd) toegestaan op deze route

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina