Een prachtige sfeerfoto van Raul Hidalgo Carlis Dambrans Flickr

Wandelen in Galicië over het Vuurtorenpad

Velen kennen Galicië van het pelgrimspad naar Santiago de Compostella. Er is ook een andere kant en die staat eigenlijk meer voor het idioom van het gebied. Dat is het 2000 kilometer lange Vuurtorenpad.

De Camiño dos Faro, zomndagse naam voor het pad, confronteert je met de natuurlijke hoogtepunten van de Spaanse westkust.  je krijgt een uitstekende kijk op het kust- en vissersleven. Baaien en riviermonden hebben een serene schoonheid. Opwindend het verschil in getijden. De afwisseling is groot tussen duinen, ruige rotskliffen, bossen en eeuwenoude forten op de toppen. Het is lekker pauzeren in schilderachtige vissersdorpen, op een verborgen strand. Een website geeft onder andere de etappe indeling prijs. 

Info: reserveringen@ecktiv.nl telefoon 085-0477260 

Ecktiv is dé specialist in wandel- en fietsreizen in binnen- en buitenland.

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina