Fraaie foto Frank Vassen Flickr

Fraaie foto Frank Vassen Flickr

Wandelen in en om historische Zierikzee

Een wandelroute door de natuurgebieden ‘Levensstrijd’ en ‘Rengerskerke’, die samen een oase van rust vormen aan de Zeeuwse kust. Niet voor niets dat hier duizenden trekvogels tijdens de vogeltrek neerstrijken om te foerageren en uit te rusten voor hun volgende etappes. Afhankelijk van het jaargetijde kun je hier vele soorten vogels spotten. En zelf ook een beetje rust vinden in een roerige tijd.

De bijna 10km lange wandelroute ‘Langs water en land’ voert je langs het water, door het achterland en door het centrum van het historische Zierikzee. Onderweg kun je vanaf uitkijkpunt Kiekuut vrijwel het hele jaar de lepelaars in beeld krijgen.

Ga voor meer informatie over de wandelroute ‘Langs water en land’ naar: natuurmonumenten.nl

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina