Thessalië is opwindend

Thessalië is opwindend

Thessalië verrast je duizendvoudig

Thessalië is enorm divers! Je vindt er de gigantische rotsen met bovenop kloosters 'Meteora' maar ook de culinaire havenstad Volos, de geboorteplek van het drankje Tsipouro. En naast Volos ligt het gebergte Pilion, waar je pittoreske dorpjes vindt en er zelfs skimogelijkheden zijn.

Kythira & Antikythira

Deze eilanden zijn pareltjes van Griekenland die nog niet zo ontdekt zijn. Kom het gauw ontdekken want de eilanden hebben een eigen charme. Je vindt er een landschap vol olijf- en amandelbomen, stille baaitjes, kleine dorpen en een kristalheldere zee en op Antikythira vind je het Mechanisme van Antykytira, de eerste analoge computer.

Gnosis Active Travel

Gnosis Active Travel biedt culturele, hiking en biking tours door heel Griekenland. Zo bieden zij een 8-daagse hike tour in het zuidwesten van Kreta. Je wandelt langs de zee en door de Samariakloof. Of wat dacht je van een 8-daagse hike tour op Corfu, het eiland van de pittoreske, historische  steden en olijfbomen.

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina