Noordzeeroute: liefst 330 kilometer fietsplezier

Als je van de zee houdt, dan levert fietsen langs de Nederlandse Noordzeeroute je misschien wel het ultieme vakantiegevoel op. Je start de 330km lange fietsroute in het Zeeuwse Sluis of het Noord-Hollandse Den Helder en fietst afwisselend van badplaats naar visserdorp. Je rijdt in het zuiden o.a. over de stoere zeekeringen en kilometerslange dammen, zoals de Stormvloedkering. In het noorden kom je door het unieke duingebied van het Noordhollands Duinreservaat, dat zich uitstrekt van Schoorl tot aan Wijk aan Zee.

Dankzij de vele toeristische plaatsen onderweg zijn er talloze overnachtingsmogelijkheden, waardoor het een ideale route is voor een meerdaagse fietstocht.

Ga voor meer informatie en digitaal plannen van de route naar: nederlandfietsland.nl

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina