Klompenpad Beukenburgerpad

 
Ontdek het buitengebied van Groenekan en De Bilt tijdens deze wandelroute van 14 kilometer. Vlakbij de stad Utrecht, op de grens van de Utrechtse Heuvelrug en het veenweidegebied geniet je van het slagenlandschap, van historische landgoederen en van fort Voordorp. Klompenpaden zijn wandelroutes die zoveel mogelijk over onverharde paden, boerenlandschap en historische tracés lopen en makkelijk te volgen zijn door middel van duidelijke bewegwijzering.

Meer informatie over deze route

Ontdek het mooie buitengebied van Groenekan en de Bilt. Wandelen vlakbij de stad Utrecht, op de grens van de Utrechtse Heuvelrug en het veenweidegebied. Geniet van het slagenlandschap, historische landgoederen, lanen en fort Voordorp. Wandel langs weilanden en door lanen. Klompen aan, rugzak op en gaan.
Rondwandeling: Beukenburgerpad (13 km)
De aanlooproute vanaf het opstappunt Voordorp is 1,2 km. De route is dan dus langer.
Startpunt: Parkeerplaats Groenekanseweg bij het viaduct onder de A27 (ter hoogte van Groenekanseweg 40).
Openbaar vervoer: Bushalte Groenekan Centrum
Markering: Blauwe markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen.

Horeca onderweg:
• Dorpsbistro 'Naast de Buren', Groenekanseweg 168, Groenekan
• Landwinkel De Groenekan, Nieuweweteringseweg 139, Groenekan

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina