Wandelvierdaagse op Bali

Een aanlokkelijk beeld

Een aanlokkelijk beeld

In mei 2020 organiseert Le Champion voor de dertiende keer de Wandelvierdaagse Bali vanuit Ubud, het culturele hart van Bali. Deze reis wordt je in samenwerking met TUI Sports aangeboden. Er zijn twee afstanden: dagelijks ongeveer 12 of 19 km. De vierdaagse wandel je niet alleen, maar met een groep van minimaal 20 en maximaal 30 personen.

De vier verschillende routes bevatten alles wat Bali te bieden heeft: prachtige, heuvelachtige landschappen met sawa’s, bossen, riviertjes en desa’s. Bovendien liggen er langs de routes werkplaatsen van beeldhouwers, houtsnijders en schilders, die het leuk zullen vinden als je even een kijkje komt nemen.

Al wandelend maak je makkelijk contact met de bevolking en geniet je het meest van alles wat zich op straat afspeelt. Als je geluk hebt, en die kans is groot, kom je terecht in een van de vele ceremonieën die de Balinezen kennen. Loop niet door, maar blijf kijken en fotografeer of film naar hartenlust, zodat je thuis weer kunt nagenieten van het voor ons niet te begrijpen, maar o zo kleurrijke schouwspel. Alle aspecten die Bali zo boeiend maken, zullen voor zeer afwisselende wandeltochten zorgen.

Als je uitgewandeld bent, biedt Ubud zelf nog veel mogelijkheden om kennis te maken met de Balinese cultuur. Zo zijn er iedere avond dansvoorstellingen, waarvan de bekendste wel de Kecak-dans is. Verder zijn er tientallen winkeltjes, een grote pasar en veel gezellige eetgelegenheden.

Programma

01 mei Vertrek vanaf Schiphol met Cathay Pacific.
02 mei Aankomst op vliegveld Ngurah Rai bij Denpasar. Transfer naar ons hotel in Ubud. ’s Avonds krijg je een welkomstdiner.
03 mei Deze dag kan je rustig acclimatiseren en Ubud verkennen. Bovendien krijg je een briefing en staat er daarna een lunch klaar.
04 mei Eerste wandeldag
05 mei Tweede wandeldag
06 mei Derde wandeldag
07 mei Vierde wandeldag.
08 mei Deze dag kunt u bijkomen van de wandelvierdaagse of u kunt deelnemen aan de “Balinese Cultuur Dag”. Ons verblijf in Ubud wordt ’s avonds besloten met een afscheidsdiner.
09 mei Transfer naar Lovina Beach.
10 t/m 14 mei Deze dagen zijn naar eigen inzicht in te vullen, of je kunt op excursie of een trekking doen in de mooie omgeving van Lovina Beach of snorkelen bij Pulau Menjangan.
15 mei Transfer naar Sanur.
16 t/m 19 mei Deze dagen zijn naar eigen inzicht in te vullen, of je kunt op excursie of een trekking doen in de omgeving van Rendang.
20 mei Transfer naar de luchthaven Ngurah Rai. Vertrek van de retourvlucht naar Schiphol.
21 mei Aankomst op Schiphol.

Arrangementsprijs
Prijs per persoon € 2469,00

Enthousiast?
Wil je meer informatie of inschrijven kijk dan op de site van TUI Sports via Wandelvierdaagse Bali

Vragen?
Voor vragen kan contact opgenomen worden met Jan van Delden

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina