Trektocht voor het hele gezin

Zo’n 40km ten oosten van Valence ligt het karakteristieke berglandschap van de Vercors, de Voor-Alpen. Door de vele vlakke delen, o.a. de enorme hoogvlakte ‘Haut Plateau Vercors’, is het gebied uitermate geschikt voor avontuurlijke familietrektochten.

Om zo kinderen al vroeg kennis te laten maken met het wandelen in de bergen. De ongereptheid geeft ruimte aan talloze soorten wild die zich kunnen verstoppen in de rotsen en bossen, maar je moet niet raar opkijken als je oog in oog komt te staan met een steenbok of marmot.
We overwegen hier, bij voldoende belangstelling, met onze lokale partner wandelarrangementen samen te stellen, die geschikt zijn voor kinderen. Ga voor meer informatie over de regio Vercors-Drome naar: vercors-drome.com/nl/

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina