De beste muzikanten in Kelly's Cellar

De beste muzikanten in Kelly's Cellar

De Crown Liquar Saloon in Italiaanse sferen

De Crown Liquar Saloon in Italiaanse sferen

The Perch meldt zich

The Perch meldt zich

Drie bijzondere pubs in Belfast

Belfast is er ruimschoots van voorzien, maar je hebt ook een reeks bijzondere pubs. We pakken er een drietal uit waar je een avond heel veel lol kunt hebben samen met de bevolking die je gastvrij in het vertier betrekt.

Crown Liquar Saloon 

Vol 19oe eeuwse tegels, glas in lood en houtsnijwerk. Aangebracht door Italiaanse ambachtslieden die naast hun werk aan kerken tijd hadden om wat bij te klussen.  Speciale zitjes voor Victoriaanse bezoekers  die aan het zicht onttrokken wilden worden. Ambachtelijke bieren en gerechten.

The Perch

Vijf verdiepingen hoog met gezellige oude dakramen, bakstenen m uren, tegels, patronen, vogelkooien en grote planten in potten. Een soort groovy plantenkas.  De Victoriaanse tijd herleeft  in het historische Linen Quarter. Neem plaats aan de rechthoekige eilandbar of pak een deken en geniet buiten van Hot Toddy (whiskey). Befaamde biersoorten en cocktails.

Kelly's Cellar

Die is er sinds 1720. Liefst vier keer per week spelen 's lands beste muzikanten. Vroeger werden er samenzweringen gehouden. Als de muren zouden kunnen vertellen....Bijvoorbeeld over de United Irishmen die een opstand in 1798 beraamden. De beste Guiness van de stad.

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina