Drie foto's zeggen meer dan duizend woorden

Drie foto's zeggen meer dan duizend woorden

Japan alvast via boek leren kennen

Japan leren kennen in de luie stoel

Japan leren kennen in de luie stoel

YutakaYazana leert je in een boek met kote verhalen Japan kennen.  'Dit is Japan' komt in novenber van dit jaar uit bij uitgeverij Terra.

Ze behandelt en veelheid aan facetten. Familieleven, filosofie, design, culinair. Een land waarin eeuwenoude traditie en opzienbarende vernieuwing hand in hand gaan. In Tokio en Yokohama bijvoorbeeld. Gewoontes van altijd en trendy mode. Verheerlijking van natuurlijke en spirituele wereld. Natuurlijk komen kimono's en kersenbloemsens voorbij met de onvermijdelijke vintsugi. Japan is traditioneel maar baanbrekend op het gebied van manga, nieuwe whisky's en evolutionairte robots. Japanners die een balans vinden in een druk bestaan, zo leren 224 pagina's. 

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina