Routes in Baak uitgezet door Frans Helmich

De routes zijn goed gemarkeerd (foto Frans Helmich)

De routes zijn goed gemarkeerd (foto Frans Helmich)

Baak bij Zutphen  met het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst als buur, heeft veel te bieden als hnet om natuur gaat. Daarvoor zijn door Frans Helmich vier routes uitgezet die in elkaar overlopen. 

ZXe starten allemaal bij Café het Wapen van Baak tegenover de kerk De kortste is 2,8 en rood bepijld, waarbij je onder meer een hertenkamp en bosvijver tegen komt. Aan het eind kun je er een gele route als vervolg aan vast knopen en dan kom je tot 6,8 kilometer. Onderweg Zevenmorgenbos en Schoolbos,  Van Hiioze Blaak kun je terug naar de kroeg maar ook ook de blauwe route erbij nemen door het Baaksche Veld naar de Baakse ruïne.  Al met al 10 kilometer.  Huize Baak is van de 12e eeuw met Bertold van Baak asl eerste bewoner. Voor de kinderen 't Hertenpad van 2 kilometer vanaf hetzelfde starftpunt. Paaltjes met herten wijzen de weg. 

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina