In één beeld gevangen

In één beeld gevangen

Zeedieren spotten in Schoptland

Van papegaaiduikers tot orka’s; Schotland heeft geen tekort aan fascinerende zeedieren. We zijn tenslotte een eilandnatie! Neem de tijd om dichtbij de meest ongelofelijke wezens der natuur in hun prachtige leefomgeving aan de kust of onder water te komen.

En ervaar het ontzagwekkende moment, wanneer je met de natuur in contact komt. Een van de beste manieren om in Schotland zeedieren te zien is door een boottocht met een expert op het gebied van zeedieren en vogels te nemen. Het zal zeker je kans op het zien van de dieren vergroten.

Boottochten zijn een ideale manier om zeedieren en vogels te zien én om van een gewelidg uitzicht te genieten, waarbij de broedgronden op de kust geen of amper schade oplopen. Je zult waarschijnlijk ook meerdere diersoorten op zo’n tocht zien. Het is wel sterk aan te raden om voor het welzijn en de veiligheid van de (vaak nieuwsgierige) zeedieren een geaccrediteerde boottocht te maken.

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina