De routebeschrijving laat je op de meest aangename manier voor paal staan.....

De routebeschrijving laat je op de meest aangename manier voor paal staan.....

Wandeling door Vechtdal sinds 1903

Het Vechtdal is een populair wandelgebied ainds 1903, toen de eerste wandelgids uit kwam. Sindsdien hebben duizenden wandelaar de charme van de natuur ondergaan.

Het lange afstndspad is opgeknipt in zeven etappes, waarvan vier in Nederland en drie over de grens. Die in Nederland gaan van station naar station zodat je alles met het openbaar vervoer af kunt doen. Het begint in Zwolle. Vandaar naar Dalfsen. De tweede dag Dalfsen-Ommen. Vervolgens Ommen-Mariënberg en aansluitend Mariënberg-Gramsbergen. Hier steek je de grens over en loopt naar Laar. Vervolgens Laar- Emlichheim en afsluitend Emlichheim-Hoogstede.. je leert al wandelen veel over de geschiedenis van de streek.

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina