Foto-combinatie Heinz Bunse Flickr.

Foto-combinatie Heinz Bunse Flickr.

Wandelen door langste kloof van Duitsland

Die bevindt zich in het Zwarte Woud en meet 20 kilometer. Ze is alleen te bereiken met de benenwagen.

Reisorganisatie Ecktiv heeft deze in het pakket, gekoppeld aan een achtdaagse wandelvakantie. De spin in  het web is de Wutachschlucht,gevormd door de rivier de Gutach. De rivier en met name de kloof doorsnijden het landschap. Dat bestaat uit dichte wouden, waar het in het voorjaarb wemelt cvan de bloemen maar dat ook in andere jaargetijden charme uitstraalt. De afgelegenheid draagt ee toe bij dat de helft van alle Europese plantensoorten er is te vinden met daarnaast een grote populatie aan ijsvogels en vlinders. Zoals gezegd kun je er een wandelvakantie aan vastknopen. Dan gaat het om de Schluchtensteig: die meet 199 kilometer en is prima te doen in acht dagen.

Info: Echtiv-reizen telefoon 085 04 77 260

Adres: Van Hennaertweg 4 in Alblasserdam.

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina