De rivier krijgt door de groene pontons met beplanting een fleuriger en gezelliger aanzien

De rivier krijgt door de groene pontons met beplanting een fleuriger en gezelliger aanzien

Groene pontons langs rivier Praag

Praag Boots fleurt de rivier  op door groene pontons te plaatsen. Bomen/bloemen hebben door fotosynthese een gunstige invloed op het micro-klimaat. Het gebrek aan groene straten zorgt voor hogere tenperaturen. De maatregel pakt hunstig uit voor het milieu.

De glazen boot Bohemia meet aan bij zo'n ponton. Ze is gastheer voor de meeste Lunch Cruises, Prague Grand Cruises en privé evenementen. Met het elimineren van wegwerpplastcis, aanschaf andere motoren en modernisering van de vloot zijn eerder al maatregelen genomen die he milieu een goed hart toedragen. Heet Praags Conventie Bureau heeftde stad de afeglopen jaren opgewaardeerd tot één van de voornaamste Europese steden voor het houden van conferenties. Jaarlijks vinden bijeenkomsten plaats met grote internationale uitstraling.

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina