Fietsen door Provence met goede conditie

Fietsen door de glooiende Provence met zicht op de flanken van de Franse Alpes Maritimes is door het stijgen en dalen niet voor iedereen weggelegd. Maar anno nu kun je met een elektrische mountainbike toch wat makkelijker ja zeggen tegen een avontuurlijke fietsroute in de bergen.

Zo kun je b.v. van Sisteron naar Nice langs de Zuidelijke Alpen. Onderweg door de Provence kom je langs het Lac Sainte-Croix en de indrukwekkende Gorges du Verdon het meer van Castillon en Haut Estéron, de Gorges du Loup en de prachtige kustweg van Nice.
Onnodig om te zeggen dat je onderweg genoeg leuke dorpjes tegenkomt om neer te strijken op het terras. Romantisch je detailkaart van Michelin open te vouwen en te kijken welke col je nu toch alweer hebt genomen. Ga voor meer informatie over fietsen in de Provence en Alpes Maritimes naar: fietsenindealpen.com

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina