Wellness in kuuroord Spa Source Roche-Posay in Dax

Een dagje cocoonen is goed voor een mens! Vooral in een idyllische omgeving… Thalassotherapie in Arcachon aan de oceaan, rituelen met fluweelzacht thermaal water in La Roche-Posay en massages in Dax.

Heeft u wel eens vinotherapie geprobeerd? Kom mee dan sluiten we in schoonheid af in de spa van Les Sources de Caudalie in Château Smith

1. Gezichtsverzorging

Behandelingen voor de gevoelige huid, verjongingskuren, gepersonaliseerde make-up tips… we maken al uw verwachtingen waar!
Onze favoriet: de gepersonaliseerde gezichtsrituelen met DECLEOR aromatherapie. Deze aromatherapie biedt een combinatie van verzorging op maat, ontspanning en de weldaad van planten.
www.spasourcelarocheposay.com

2. De thermaalwater behandelingen

Het geneeskrachtige thermaalwater van La Roche Posay is uniek in de wereld, onder andere voor de behandeling van huidproblemen. La Roche Posay kuuroord is het belangrijkste Europese centrum voor Thermale Dermatologie. Profiteer van de aromatische scrubs, hydromasserende baden of douches met jetstream, als kuur of eenmalige behandeling.
Onze favoriet: de lange versie van de massage onder een regen van thermaal water

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina