Boek over Abandoned Place Abchazië

Henk van Rensbergen bekijkt het als piloot uit de lucht, maar zijn passie als fotograaf brengt hem op de meest afgelegen plaatsen die hij met zijn lens aan de vergetelheid ontrukt. De udate van Abandoned Places voert naar Abchazië, , een anarchistisch stuk Georgië.

Het wordt slechts door een klein aantal landen als autonome republiek erkend. Van Rensbergen dringt door in overgroeide fabrieken waarin nnu koeien grazen, confronteert met desolate stukken groen en verlatejn stadpaleizen.  Russische oligarchen maakten zich meester vabn verlaten sanatoria. Overal in het land spooksteden. De pionier van Pionier Urban Exploration tracteertb op beeldende realiteit waarin zijn grote kwaliteit als fotograaf tot uiting komt.

Op de cover het communistische bouwwerk Buzlubzha.

Meest recente reacties

19.05 | 08:24

Te bereiken via de schrijver Henk Radstake telefoon 0578 - 617734

18.05 | 13:44

Waar kan ik dat boek aanschaffen?

15.12 | 19:30

Zo dat is effe mooi om te horen, oftewel te lezen. Schitterend Thea, zo'n prachtige onderscheiding zet - letterlijk en figuurlijk - zoden aan de dijk! Namens Fransien en mij van harte gefeliciteerd !

15.12 | 10:51

U heeft ons huis heel mooi op de foto gezet dank daarvoor. (eerste foto in het midden). Banne is een prachtig authentiek dorp waar wij sinds 25 jaar onze gite hebben opgebouwd

Deel deze pagina